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ABHAENGIGKEIT DER AROMAINDESE-KENNZAHL M/B VON VERSCHIEDENEN PARAMETERN = INFLUENCE DE DIVERS PARAMETRES SUR L'INDICE D'AROME M/BKWASNY H; WERKHOFF P.1979; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL.; DEU; DA. 1979; VOL. 6; NO 1; PP. 31-32; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

GASCHROMATOGRAPHISCHE UND MASSENSPEKTROSKOPISCHE UNTERSUCHUNG VON-L-THEANIN UND SEINES TRIMETHYLSILYDERIVATS = ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET SPECTROMETRIE DE MASSE DE LA L-THEANINE ET DE SON DERIVE TRIMETHYLSILYLVITZTHUM O; WERKHOFF P.1974; J. CHROMATOGR.; NETHERL.; DA. 1974; VOL. 95; NO 1; PP. 39-49; ABS. ANGL.; BIBL. 19REF.Article

MESSBARE AROMAVERAENDERUNGEN BEI BOHNENKAFFEE IN SAUERSTOFFDURCHLAESSIGER VERPACKUNG = MODIFICATIONS DE L'AROME DU CAFE GRILLE EMBALLE DANS DES PAQUETS PERMEABLES A L'O2VITZTHUM OG; WERKHOFF P.1979; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL.; DEU; DA. 1979; VOL. 6; NO 1; PP. 25-30; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

STEAM VOLATILE AROMA CONSTITUENTS OF ROASTED COFFEE: NEUTRAL FRACTION. = CONSTITUANTS DE L'AROME DU CAFE TORREFIE ENTRAINABLES A LA VAPEUR D'EAU: FRACTION NEUTREVITZTHUM OG; WERKHOFF P.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 160; NO 3; PP. 277-291; ABS. ALLEM.; BIBL. 1 P. 1/2Article

OXAZOLES AND THIAZOLES IN COFFEE AROMA = OXAZOLES ET THIAZOLES DANS L'AROME DU CAFEVITZTHUM OG; WERKHOFF P.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1210-1215; BIBL. 32 REF.Article

DIE MASSENSPEKTROMETRISCHE IDENTIFIZIERUNG VON ALKYL-1,3-THIAZOLEN = IDENTIFICATION PAR SPECTROMETRIE DE MASSE D'ALKYL THIAZOLESHAAG A; WERKHOFF P.1976; ORG. MASS SPECTROM.; G.B.; DA. 1976; VOL. 11; NO 5; PP. 511-524; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

LES CONSTITUANTS VOLATILS DU CAFE TORREFIE.VITZTHUM OG; WERKHOFF P.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 746; PP. 725-735; BIBL. 1 P. 1/2Article

CYCLOALKAPYRAZINES IN COFFEE AROMA = CYCLOALKAPYRAZINES DANS L'AROME DE CAFEVITZTHUM OG; WERKHOFF P.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 3; PP. 510-516; BIBL. 21 REF.Article

NEW VOLATILE CONSTITUENTS OF BLACK TEA AROMA = NOUVEAUX CONSTITUANTS VOLATILS DE L'AROME DU THE NOIRVITZTHUM OG; WERKHOFF P; HUBERT P et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 5; PP. 999-1003; BIBL. 31REF.Article

VOLATILE COMPONENTS OF ROASTED COCOA: BASIC FRACTION = CONSTITUANTS VOLATILS DU CACAO TORREFIE: FRACTION BASIQUEVITZTHUM OG; WERKHOFF P; HUBERT P et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 5; PP. 911-916; BIBL. 1P.Article

Dynamic headspace gas chromatography: concentration of volatile components after thermal desorption by intermediate cryofocusing in a cold trap. II: Effect of sampling and desorption parameters on recoveryWERKHOFF, P; BRETSCHNEIDER, W.Journal of chromatography. 1987, Vol 405, pp 99-106, issn 0021-9673Article

Dynamic headspace gas chromatography : concentration of volatile components after thermal desorption by intermediate cryofocusing in a cold trap. I. Principle and applications = La chromatographie gazeuse dynamique de l'espace de tête : concentration des composés volatils après désorption thermique par une étape intermédiaire de cryofocalisation dans un piège cryogène. 1. Principes et applicationsWERKHOFF, P; BRETSCHNEIDER, W.Journal of chromatography. 1987, Vol 405, pp 87-98, issn 0021-9673Article

Gaschromatographische Bestimmung von Diethylenglykol in Wein, Traubensaft und Traubensaftkonzentraten = Dosage, par chromatographie gazeuse, du diéthylèneglycol dans le vin, le jus de raisin et les concentrés de jus de raisin = Gas chromatographic determination of diethylene glycol in wine, grape juice and grape juice concentratesWERKHOFF, P; BRETSCHNEIDER, W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 182, Num 4, pp 298-302, issn 0044-3026Article

Progress in all-glass stream splitting systems in capillary gas chromatography. II: Application of a simple glass-cap-cross as inlet splitter for on-column injectionBRETSCHNEIDER, W; WERKHOFF, P.HRC & CC. Journal of high resolution chromatography & chromatography communications. 1988, Vol 11, Num 8, pp 589-592, issn 0344-7138Article

Dynamic headspace gas chromatography : concentration of volatile components after thermal desorption by intermediate cryofocusing in a cold trap. II. Effect of sampling and desorption parameters on recovery = La chromatographie gazeuse dynamique de l'espace de tête : concentration des composés volatils, après désorption thermique par une étape intermédiaire de cryofocalisation dans un piège cryogène. 2. Effets des paramètres de l'échantillonnage et de la désorption sur le taux de récupérationWERKHOFF, P; BRETSCHNEIDER, W.Journal of chromatography. 1987, Vol 405, pp 99-106, issn 0021-9673Article

ANALYTIK VON CARBONSAEUREHYDROXYTRYPTAMIDEN IN KAFFEE. = ANALYSE D'ACIDES CARBOXYLIQUES-HYDROXYTRYPTAMIDES DANS LE CAFEHUBERT P; KWASNY H; WERKHOFF P et al.1977; Z. (FRESENIUS') ANAL. CHEM.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 285; NO 3-4; PP. 242-250; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

Chromatographie rapide en phase gazeuse sur des colonnes capillaires chauffées par résistance = High speed gaz chromatography on capillary columns heated by resistanceWERKHOFF, P; ROLOFF, M.Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 2001, Vol 93, Num 954, pp 35-49, issn 0242-6110Article

Identification of some ester compounds in Bourbon vanilla beansWERKHOFF, P; GÜNTERT, M.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1997, Vol 30, Num 4, pp 429-431, issn 0023-6438Article

Dynamic headspace gas chromatography: concentration of volatile components after thermal desorption by intermediate cryofocusing in a cold trap. I: Principle and applicationsWERKHOFF, P; BRETSCHNEIDER, W.Journal of chromatography. 1987, Vol 405, pp 87-98, issn 0021-9673Article

Fortschritte bei der chirospezifischen Analyse natürlicher Riech- und Aromastoffe = Progress in the chirospecific analysis of naturally occurring flavour and fragrance CompoundsWERKHOFF, P; BRENNECKE, S; BRETSCHNEIDER, W et al.Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel. 1991, Vol 13, Num 5-6, pp 129-152, issn 0366-7154Article

Synthesis of 1H-pyrrolo-[1,2-c] - [1.3]-thiazine: a new sulphur-nitrogen heterocycleTHIELMANN, T; GÜNTERT, M; KÖPSEL, M et al.Tetrahedron letters. 1989, Vol 30, Num 34, pp 4507-4508, issn 0040-4039Article

Structure determination of 4-methyl-3-thiazoline in roasted sesame flavourSCHIEBERLE, P; GÜNTERT, M; SOMMER, H et al.Food chemistry. 1996, Vol 56, Num 4, pp 369-372, issn 0308-8146Article

Enantiomeric composition of γ-decalactone in raspberry flavorWERKHOFF, P; BRENNECKE, S; BRETSCHNEIDER, W et al.Chemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel. 1993, Vol 15, Num 1-2, pp 47-52, issn 0366-7154Article

Stable isotope analysis of flavor compoundsSCHMIDT, C. O; GATFIELD, I; HILMER, J.-M et al.Perfumer & flavorist. 2001, Vol 26, Num 2, pp 8-14, issn 0272-2666, 5 p.Article

Chirospecific analysis in essential oil, fragrance and flavor researchWERKHOFF, P; BRENNECKE, S; BRETSCHNEIDER, W et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1993, Vol 196, Num 4, pp 307-328, issn 0044-3026Article

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